fbpx

Czas na prawdziwe święto smaku, czyli Restaurant Week Polska! Od 3 do 17 kwietnia będziecie mieli okazję spróbować specjalnie przygotowanego menu 🙂

Dostępne są dwa warianty:



MENU A

Przystawka:
Omułki duszone w cydrze, natka pietruszki, creme fraiche

Danie główne:
Wolno pieczona cielęcina, demi glace z czerwoną porzeczką, puree z ziemniaków i pasternaku, warzywa blanszowane

Deser:
Piętrowy makaronik, cytryna, bazylia, mech


MENU B – wegetariańskie

Przystawka:
Tatar z pomidorów i pieczonej papryki, zioła, gąbka z bazylii, galaretka z żółtych pomidorów

Danie główne:
Spaghetti z cukinii, passata, pesto, chipsy z obierek ziemniaka, parmezan

Deser:
Piętrowy makaronik, cytryna, bazylia, mech

Zapraszamy!