Dokładnie tak. To już 5 lat razem z wami.
Mamy przyjemność zaprosić Was na kolacje urodzinową która odbędzie się 26 listopada.
Tego wieczoru będziecie mieli okazje spróbować menu degustacyjnego szefa kuchni Romana Serdiuka połączonego wraz z startem naszej nowej karty win pod bacznym nadzorem sommeliera.
Poniżej nasza propozycja menu na ten wyjątkowy wieczór.
Menu klasyczne:
Amus bouche: Pieczywo własnego wypieku (Rillettes,cornichon )
Przystawka Carpaccio z Gęsi (Mus grzybowy,sos Vitello,żel żurawina)
Danie główne: Polędwica wołowa z Foie gras (Zapiekanka ziemniaczana ,grzyby, mus kasztany, drobne kasztany,demi glace z zielonym pieprzem)
Deser: Szarlotka z musem waniliowym z lodami o smaku grzanego wina
Menu Vege:
Amus bouche: Pieczywo naszego wypieku Smalec z Białej fasoli/cornichon)
Przystawka: Pierożki Ruskie Won Ton (Mus okrasa, sos z wędzonej śmietany, oliwa szczypiorkowa)
Danie główne: Gołąbek Vege a’la risotto (Ziółka, ser dojrzewający, rague warzywne, pistacje)
Deser: Szarlotka z musem waniliowym z lodami o smaku grzanego wina
Rezerwacje 662642764