ogórek konserwowy, czerwona cebula, majonez szczypiorkowy, żel z żółtka
palone ziemniaki, gzik, piana szczypiorkowa
sałatka rzymska, winegret z żurawiną, piklowana czerwona cebula, pomidor koktajlowy
kluski lubczykowo-pietruszkowe, marchewka
boczniak, tofu wędzone, ziemniaki gotowane, pieczywo
chrupiący boczek, olej smakowy
pyzy drożdżowe, kapusta modra po poznańsku, sos na bazie demi glace
schab z kością, puree z czosnkiem niedźwiedzim, kapusta smażona
puree ziemniaczane, marchew kolorowa, groszek, sos holenderski
bułka maślana, majonez truflowy, sałata rzymska, szarpane boczniaki w sosie BBQ, ogórek kiszony, piklowana czerwona cebula
bułka maślana, majonez truflowy, sałata rzymska, ogórek kiszony, piklowana czerwona cebula, podawany z ziemniakami opiekanymi w czosnku z sosem chilli bacon
salsa verde, prażony słonecznik
mule w sosie velute, beluga, groszek zielony w emulsji maślanej, salsa verde
kremowy pęczak z mascarpone, jarmuż duszony w śmietance, kolorowa marchew, puree buraczane z chrzanem, demi glace
udko kacze konfit, mascarpone, dżem wiśniowy, coulis z owoców leśnych, demi glace
kozi ser, twaróg, emulsja buraczana, orzechy w miodzie, pieprz
puree z kalafiora, prażone migdały, parmezan, piklowana cebula
olej truflowy, suszone pomidory, emulsja maślano-winna, pomidor koktajlowy, parmezan, rukola
pieczone pomidorki koktajlowe, parmezan, rukola, pestki słonecznika
Wybierz swoją ulubioną aplikację do zamawiania jedzenia klikając na ikonkę poniżej. Szef kuchni przygotuje dania tak, aby zarówno smakowało, jak i cieszyło oko. Do dzieła!