Przedświąteczny czas to idealny moment, by zastanowić się jakie dania będą na gościć na Waszym stole wielkanocnym. W związku z tym stworzyliśmy specjalnie dla Was wyjątkowe menu.
Zamówienie przyjmujemy drogą mailową na adres: info@szarlotta.pl lub telefonicznie +48 662 642 764 do czwartku 28.03 do godziny 18:00.
Odbiór zamówień w piątek 29.03 w godzinach 14:00 – 20:00
Zupy:
- Żurek wielkanocny na domowym zakwasie z białą kiełbasą 900 ml – 45 zł
- Domowy rosół drobiowy z lanymi kluskami 900 ml – 39 zł
Dania główne:
- Tradycyjny zraz wołowy ok. 140 g – 35 zł
- Polik długo duszony w wiśniówce ok. 140 g – 35 zł
- Polędwiczka wieprzowa Sous Vide w boczku w sosie grzybowym ok. 150 g – 29 zł
- Smażony filet z łososia ok. 140 g – 35 zł
- Polędwica z dorsza na szpinaku ok. 140-160 g – 29 zł
- Pierogi z kurczakiem i suszonymi pomidorami 10 szt. – 35 zł
- Pierogi z wędzonym serem, cebulką i ziemniakami 10 szt. – 29 zł
Dodatki:
- Tradycyjna sałatka jarzynowa 0,5 kg – 35 zł
- Kluski śląskie 0,5 kg – 30 zł
- Kapusta modra zasmażana 0,5 kg – 30 zł
- Buraczki z chrzanem 0,5 kg – 30 zł
- Sos tatarski 250 ml – 20 zł
- Chrzan z żurawiną 250 ml – 20 zł
- Plater zimnych zakąsek w galarecie 10 szt. – 119 zł
- szparagi w szynce 2szt.
- rolada z kurczaka z pesto i suszonymi pomidorami 2szt.
- schab ze śliwką 2szt.
- śledź po japońsku 2szt
- łosoś 2szt.