UWAGA: Konieczna wczesniejsza rezerwacja
Godziny otwarcia przestrzeni coworkingowej:
czw – 15:00 – 22:00
pt – 15:00 – 23:00
sob – 13:00 – 23:00
niedz – 13:00 – 20:00
Wynajem powierzchni coworkingowej
Drodzy nasi Goście to dzięki Wam jesteśmy tu gdzie jesteśmy i to dzięki wam jeszcze walczymy o to byście mogli tak jak przed pandemią odwiedzić nas i spędzić miło czas delektując się serwowanymi przez nas daniami w gronie najbliższych osób. Na tą chwile proponujemy Wam zamianę pracy Home Office na pracę w naszej restauracji.
Przystawka:
Tatar wołowy aromatyzowany dymem z drzewa wiśni
( pikle, ogórek, cebula, jajko przepiórcze, grzanka)
Kopytka z batatów
( marchewka, rukola, groszek cukrowy, czarny sezam, sos pomarańczowo-orzechowy)
Zupa:
rosół z lanymi kluskami
Krem z pomidorów
Krem z cukinii
Danie główne:
Poliki wołowe duszone w porto
( glazurowane buraki, kopytka smażone, demi glace)
Burger Szefa
( bułka pełnoziarnista, szarpana wieprzowina, pasta chorizo, sałata lodowa, korniszon, pomidor, frytki stekowe, sos do wyboru: czosnkowy lub BBQ
Kaczka po poznańsku
(Udko kacze konfitowane w kaczym smalcu, pyzy, modra kapusta)
Długo duszone żeberko wieprzowe
(Frytki stekowe, surówka, sos jack Daniels, sos miodowo musztardowy)
Kalafior wellington
( wegańskie ciasto francuskie, chutney pomidorowy, szpinak, pieczarki, sałatka)
Pieczony pstrąg w całości
( gratin ziemniaczane, tagliatelle z cukinii i grantem, sos cytrusowo maślany.
Deser:
Szarlotka na ciepło z kulką lodów
Tarta z owoców leśnych
Skrócony regulamin ( wybrane punkty)
1. Każda osoba wchodząc do restauracji zobowiązany jest zakrywać nos i usta
2. Uczestnik zobowiązany jest przy wejściu do dezynfekcji rąk
3. Każdy zobowiązany jest do pomiaru temperatury ciała. W przypadku temperatury powyżej 37,5 °C ( dwukrotny pomiar w odstępie czasu 2 minut) osoba zapisana nie zostanie dopuszczona do skorzystania z przestrzeni coworkoingowej
4. Uczestnik zobowiązany jest do zajęcia miejsca wskazanego przez organizatora. A w trakcie przemieszczania się ( poza wyznaczone stanowisko) do zakrywania ust i nosa
5. Każdy zobowiązany jest do zachowania obowiązujących zasad bezpieczeństwa oraz wymogów dystansu społecznego