PRZYSTAWKI
Śledź w śmietanie z cebulką i jabłkiem 100 g – 18 zł
Śledź w oleju smakowym z cebulką o goździkami 100 g – 18 zł
Pasztet naszego wyrobu z borowikami 100 g – 24 zł
Śledź po żydowsku 100 g – 19 zł
ZUPY
Barszcz czerwony na zakwasie 900 ml – 35 zł
Zupa Grzybowa z łazankami 900 ml – 40 zł
Krem z wędzonych ziemniaków 900 ml – 35 zł
PIEROGI
Pierogi z kapustą i grzybami (1 porcja = 7 szt) – 24 zł
DANIA GŁÓWNE
Filet z karpia z pieczarkami i cebulką 1 porcja ok. 140 -150 g – 21 zł
Filet z karpia w sosie piernikowym 1 porcja ok. 140 – 150 g – 23 zł
Pieczony łosoś z szpinakiem i suszonymi pomidorami ok. 140 – 150 g 24 – zł
Sandacz w migdałach na szpinaku 1 porcja ok. 140 – 160 g – 26 zł
Zraz wołowy z ogórkiem i wędzonym boczkiem w sosie pieczeniowym 1 szt ok. 160 g – 19 zł
Udko kacze konfit 1 szt (ok. 220 g) – 26 zl
DODATKI
Uszka do barszczu 10 szt – 15 zł
Kapusta z grzybami 0,5 kg – 25 zł
Kopytka 0,5 kg – 20 zł
Gratin ziemniaczane 0,5 kg – 30 zł
Modra kapusta na czerwonym winie 0,5 kg – 22 zł
Ryba po grecku 0,5 kg – 35 zł
Tradycyjny bigos z grzybami i śliwką 0,5 kg – 30 zł
CIASTA
Piernik świąteczny z polewą czekoladową 0,5 kg – 30 zł
Sernik nowojorski klasyczny 0,5 kg – 30 zł
Makowiec z lukrem 0,5 kg – 30 zł
Kompot z suszonych owoców 900 ml- 19 zł