Zamów dania wigilijne na swój świąteczny stół! Zamówienia można składać mailowo do piątku 22.12 do godz. 18:00.
Przystawki:
- Śledź w śmietanie z cebulką i jabłkiem 100 g – 19 zł
- Śledź po żydowsku 100 g – 19 zł
- Ryba po grecku 0,5 kg – 39 zł
Zupy:
- Barszcz czerwony na zakwasie 900 ml – 35 zł
- Zupa grzybowa 900 ml – 37 zł
Dania główne:
- Filet z karpia z pieczarkami i cebulką ok. 140 g – 29 zł
- Polędwiczka wieprzowa sous vide w sosie grzybowym 140 g – 26 zł
- Zraz wołowy z ogórkiem i wędzonym boczkiem 160 g – 28 zl
- Pieczony filet z łososia ze szpinakiem i pomidorami 140 g – 29 zł
- Pierogi z kapustą i grzybami 10 szt. – 33 zł
Dodatki:
- Uszka do barszczu 10 szt. – 15 zł
- Kapusta z grzybami 0,5 kg – 25 zł
- Modra kapusta na winie z przyprawami korzennymi 0,5 kg – 38 zł
- Tradycyjny bigos z grzybami i śliwką 0,5 kg – 35 zł
- Sałatka jarzynowa 0,5 kg – 33 zł
Ciasta:
- Sernik 1 kg – 59 zł
- Makowiec 1 kg – 55 zł
- Piernik świąteczny 1 kg – 52 zł
Zamów świąteczne specjały od naszego szefa kuchni na swój wigilijny stół: info@szarlotta.pl.
Odbiór zamówień odbędzie się w sobotę 23.12 w godz. 12:00 – 20:00.