Zamów dania wigilijne na swój świąteczny stół! Nasza oferta wigilijna prezentuje się następująco:
Przystawki:
- Śledź w śmietanie z cebulką i jabłkiem 100 g – 19 zł
- Ryba po grecku 0,5 kg – 39 zł
- Plater świątecznych zakąsek 10 szt. (szparagi w szynce, łosoś w galarecie, sandacz w galarecie, roladka drobiowa ze szpinakiem i suszonym pomidorem, roladka wieprzowa z grzybami) – 129 zł
Zupy:
- Barszcz czerwony na zakwasie 900 ml – 39 zł
- Zupa grzybowa 900 ml – 39 zł
Dania główne:
- Filet z karpia z pieczarkami i cebulką ok. 140 g – 29 zł
- Sandacz w sosie migdałowym 120 g – 29 zł
- Udko kacze konfit ok. 240 g – 39 zł
- Zraz wołowy z ogórkiem i wędzonym boczkiem 140 g – 35 zł
- Polik wołowy długo duszony 140 g – 35 zł
- Pieczony filet z łososia ze szpinakiem i pomidorami 140 g – 29 zł
- Pierogi z kapustą i grzybami 10 szt. – 33 zł
Dodatki:
- Uszka do barszczu 10 szt. – 15 zł
- Pyzy 4 szt. – 10 zł
- Kapusta z grzybami 0,5 kg – 33 zł
- Modra kapusta z przyprawami korzennymi po poznańsku 0,5 kg – 35 zł
- Tradycyjny bigos z grzybami i śliwką 0,5 kg – 35 zł
- Sałatka jarzynowa 0,5 kg – 33 zł
Ciasta:
- Sernik 0,5 kg – 35 zł
- Makowiec 0,5 kg – 35 zł
Zamówienia można składać mailowo do niedzieli 22.12 do godz. 18:00. Zamów: info@szarlotta.pl.
Odbiór zamówień odbędzie się w poniedziałek 23.12 w godz. 12:00 – 20:00.