Czas na prawdziwe święto smaku, czyli Restaurant Week Polska! Od 3 do 17 kwietnia będziecie mieli okazję spróbować specjalnie przygotowanego menu 🙂
Dostępne są dwa warianty:
MENU A
Przystawka:
Omułki duszone w cydrze, natka pietruszki, creme fraiche
Danie główne:
Wolno pieczona cielęcina, demi glace z czerwoną porzeczką, puree z ziemniaków i pasternaku, warzywa blanszowane
Deser:
Piętrowy makaronik, cytryna, bazylia, mech
MENU B – wegetariańskie
Przystawka:
Tatar z pomidorów i pieczonej papryki, zioła, gąbka z bazylii, galaretka z żółtych pomidorów
Danie główne:
Spaghetti z cukinii, passata, pesto, chipsy z obierek ziemniaka, parmezan
Deser:
Piętrowy makaronik, cytryna, bazylia, mech
Zapraszamy!