fbpx

Zamów catering na wigilię z Szarlotty!

Menu świąteczne Szarlotty jest już dostępne. Zamówienia można składać mailowo oraz telefonicznie do środy 21.12 do godz. 18:00.

Przystawki:

  • Śledź w śmietanie z cebulką i jabłkiem 100 g – 20 zł
  • Śledź po żydowsku 100 g – 20 zł
  • Ryba po grecku 0,5 kg – 40 zł

Zupy:

  • Barszcz czerwony na zakwasie 900 ml – 35 zł
  • Zupa grzybowa 900 ml – 40 zł

Dania główne:

  • Filet z karpia z pieczarkami i cebulą ok. 150 g – 28 zł
  • Pieczony łosoś ze szpinakiem i suszonymi pomidorami ok. 150 g – 35 zł
  • Sandacz w sosie migdałowym na szpinaku 150 g – 30 zł
  • Zraz wołowy z ogórkiem i wędzonym boczkiem 160 g – 25 zł
  • Pierogi z kapustą i grzybami – 35 zł/10 szt.

Dodatki:

  • Uszka do barszczu – 15 zł/10 szt.
  • Kapusta z grzybami 500 g – 25 zł
  • Kopytka 500 g – 25 zł
  • Modra kapusta na winie z przyprawami korzennymi 500 g – 40 zł
  • Tradycyjny bigos z grzybami i śliwką 500 g – 35 zł
  • Sałatka jarzynowa tradycyjna 500 g – 30 zł

Ciasta:

  • Sernik tradycyjny 500 g – 60 zł
  • Ciasto marchewkowe 500 g – 40 zł
  • Piernik świąteczny 500 g – 50 zł

Zamów świąteczne specjały od naszego szefa kuchni na swój wigilijny stół: info@szarlotta.pl lub zadzwoń: +48 662 643 764.
Odbiór zamówień odbędzie się w piątek 23.12.

ZAMÓW SZARLOTTĘ

DO DOMU

Wybierz swoją ulubioną aplikację do zamawiania jedzenia klikając na ikonkę poniżej. Szef kuchni przygotuje dania tak, aby zarówno smakowało, jak i cieszyło oko. Do dzieła!